Magdi [ 2011-09-19 08:56 ]

 

 

Kedves Viki!

Igaz, hogy már egy hete eljöttünk a nyaralóból, de csak most van időm, hogy megköszönjem a csodás hétvégét. A ház és a kert minden igényünket kielégítette, a lányomat és a kisfiamat alig lehetett a kertből összeszedni. Külön köszönet a szüleidnek. Ilyen barátságos, segítőkész tulajdonosokkal még nem találkoztunk. Külön élmény volt a szüreti felvonulás, melyet az apukád jóvoltából egy felvonulási kocsiról élvezhettünk. Az anyukád meg sütött nekünk isteni kenyeret, hogy reggel ne kelljen a boltba menni :) Még egyszer köszönjük, és már meséltünk sok gyerekes családnak erről a helyről. Szerintem mi is jövünk még.

Szép napot!

Magdi


Zsuzsa [ 2010-08-29 05:56 ]

Sziasztok!

2 hétig voltunk a nyaralóban és nagyon örülök, hogy választásunk a Bababarát Babaparadicsomra esett.

Minden igényünket elvárásunkat kielégítette. Mi 4en voltunk és szuper volt, hogy a gyerekek is külön aludhattak mint itthon. A tisztaság a rend a jól felszerelt ház hamar meggyőzött. Amit külön kértünk minden maximálisan be lett tartva ami a mai világban szinte hihetetlen.

A környék nagyon szép, rengeteg programlehetőség van: lovagoltunk, kirándultunk, aquparkoztunk, hajókáztunk, bicajoztunk, állatkertet néztünk, farmon voltunk, pancsoltunk stb.

A tulajdonosok végtelenségig kedvesek. Nagyon szívesen megyünk a nyaralóba jövőre is, ha úgy alakulnak a dolgok!

Ami még különlegesebbé teszi a két hetet kicsi lányunk itt kezdett el önállóan járni amitől a nyaralás a hely feledhetetlen lett:)

Bátran ajánlom a nyaralót!Norbi [ 2010-07-01 09:50 ]

Júniusban töltöttünk itt 5 napot, amiből nagyjából 4-en kb. folyamatosan esett az eső és fújt a szél. Mégsem éreztük rosszul magunkat, ellenkezőleg, és ez mindent elmond a Babaparadicsomról. Otthonos, kényelmes, van elég tér (mi 8-an voltunk, 6 felnőtt, 2 gyerek), és még ilyen cudar időben is volt mivel elfoglalnunk magunkat (bár lehet, hogy egyesek besokalltak a foci-VB-ből :)). Gyönyörű a hely, a környék is, és már az is pihentető, ha az ember csak a kertet nézi a teraszról. A kert amúgy tele van játékokkal, és a 100 kg-ot elbíró trambulinon még én is ugráltam, csodajó volt, de ezt azért inkább a gyerekeknek találták ki... :) A háziak is csoda kedvesek, benn meg minden megvan, hogy az ember jó kajákat tudjon készíteni, de ha ehhez nincs kedve, elsétálhat a közeli Arcadia étterembe, ami teljesen korrekt. De még inkább tudom ajánlani a révfülöpi Hangulat éttermet, ott azért jóval nagyobb a választék, és olyan dödöllét csinálnak, hogy még! :)

Laci bá azt mondta, mikor elbúcsúztunk, hogy ajánljam a helyet másoknak is, én meg azt válaszoltam, hogy még mit nem, inkább mi jövünk újra! :) Szóval köszönünk mindent, reméljük, előbb-utóbb újra mehetünk!Vikics [ 2010-04-20 11:53 ]

Sziasztok!

Köszönjük szépen a dícsérő szavakat! Szívet melengető olvasni őket!

Idén is megteszünk minden tőlünk telhetőti, hogy felejthetetlen élmény legyen a nálunk töltött idő. :)Justus Piroska [ 2010-03-02 15:49 ]

2009 augusztusában töltöttünk el egy hetet ebben a csodás nyaralóban. Maximálisan elégedettek voltunk mindennel. Igényesen, szépen gondozott házba érkeztünk. A ház felszereltsége maximálisan kielégítette minden igényünket. Valóban bababarát hely!!!!! A nagy dolgoktól az apró részletekig, minden az odafigyelést tükrözi. A kiságy, babakád, bili, babakocsi, a lépcsőrács, a játékok, az éjszakai fény és még sorolhatnám a rengeteg, odafigyelésről árulkodó, gyerekek és szüleik kényelmét fokozó temérdek \"babás\" dolgot. Sem a házban, sem az udvaron nem találunk unatkozó gyermeket, \'hisz önfeledt játékukhoz minden adott.

Örülünk, hogy megismerhettük, a kedves, segítőkész, vidám, barátságos tulajdonosokat és kedves, tisztelettudó, bűbáj unokáikat. Mindenkiről és mindenről csak pozitívumot írhatok.

Köszönjük a csodálatos, felejthetetlen egy hetet!!!!Kata [ 2009-09-14 22:34 ]

Szeptember elején nyaraltunk 2 éves fiunkkal és egy baráti párral, akik a fél éves ikerlányaikkal jöttek. Az idő nem volt túl rózsás-mégis maradandó élményeink lettek, köszönhetően a ház páratlan adottségainak.Az udvar és a ház is tele van játékokkal.

A ház felszereltsége is minden képzeletet felülmúlt, a ház elosztása, berendezése is korrekt, barátságos. Pont, mint a ház tulajdonosai. Kedves, segítőkész meberek.

Nagyon jól éreztük ott magunkat, vissza fogunk menni máskor is!Kovács Ivett [ 2009-09-13 20:27 ]

Én nagyon örülök, hogy "ráakadtunk" erre a nyaralóra :) Nagycsaládostól mentünk, három generáció, és teljesen elégedett volt mindenki. A szállás nagyon szép, tiszta, az udvar szuper, a strandok pedig közel vannak. Eddig mindig úgy jártunk (korábbi nyaralásokkor), hogy a szállások fényképen mindig nagyon szépek voltak, de mire odaértünk, addigra csalódtunk. Na, itt a bababarát nyaralóban NEM :) tényleg minden nagyon szép, kultúrált. Arról nem is beszélve, hogy bár nagy csomagtartónk van, de az nagyon nagy segitség volt, hogy nem kellett vinnünk babakocsit (két babának se), de volt minden más is: bébiőr, kiskád, nagy halom játék (ott kicsit kupit raktak a gyerekek az utolsó percben is, bocsi érte ezúton is:D)

Bármi kivánságunk volt, azonnal teljesült. Igazi vendéglátásban volt részünk!:)

Ha jövőre is kapunk üdülési csekket, akkor tutira ide jövünk megint:D